Final Fantasy XIII-2 Batı'ya Ocak'ta Çıkacak

Final Fantasy XIII-2'nin bir devam oyunu olarak önceki oyunun hatalarını bulundurmamasını diliyoruz
18.07.2011 21:51 Alkan Adakaner


     Square Enix daha önce Final Fantasy XIII-2'nin Avrupa ve Amerika çıkış tarihini 2012'nin ilk çeyreği olarak açıklamıştı. Şimdi JRPG ustası firma bu ünlü oyunu için daha net bir tarih verdi.
 
    Geliştirici firmanın Comic-con nedeniyle yayınladığı basın bildirisinde Final Fantasy XIII-2'nin Ocak 2012'de çıkacağı açıklanmış. Bu tarihin hem Avrupa, hem de Amerika için geçerli olduğunu düşünüyoruz.
 
     Serah Farron'un yaşadığı kasabaya yapılan saldırılara karşı verdiği savaşı ve ablası Lightning'i arama mücadelesini konu edinecek oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler