Final Fantasy XIII-2'den 29 Yeni Görüntü

Noel ve Sarah zamanda yolculuk yapabiliyor
08.09.2011 11:12 Alkan Adakaner


     2012 yılının ilk çeyreğinde Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Final Fantasy XIII-2'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler oyunla ilgili bazı ayrıntıları da gün ışığına çıkarıyor.
 
   Bu yeni ekran görüntülerine baktığımızda Noel ve Sarah'nın zamanda yolculuğundan sahnelere rastlıyor. Zamanda yolculuk yapmamıza yarayan kapıları da görme şansımız var. Ayrıca Lightning ve henüz  adını bilmediğimiz gizemli bir adam da görüntülerde yer alıyor.
 
     Lightning ve onun Summon'ı Odin Tanrıça Etro'ya hizmet ediyorlar. Görüntülerde Etro'nun tapınağını ve onun çevresindeki Valhalla şehrini de görmeniz mümkün. Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler