Final Fantasy XIII-2'den İlk Görseller+Ayrıntılar

Final Fantasy dünyasına yepyeni bir yolculuk. Bu defa Lightning'in peşindeyiz.
02.06.2011 20:02 Alkan Adakaner


    Square Enix bugün büyük bir sürpriz yaparak Final Fantasy XIII-2'nin ilk oyun içi görüntülerini yayınladı ve oyun hakkında merak ettiğimiz bazı ayrıntıları netleştirdi. 
 
    JRPG üstadı firma tarafından yapılan açıklamalara göre Final Fantasy XIII-2 hikayenin ilk bölümünden birkaç yıl sonraki olayları ele alıyor. Lightning ve diğer kahramanlarımızın Cacoon'u kurtarmasından sonra bu karakterlerden bazıları Gran Pulse'u yeniden inşa etmek istemektedir.
 
    Lightning ise kimilerine göre ölmüştür, ama Serah buna asla inanmamıştır. Aniden Serah'ın kasabasına canavarların saldırması ve Noel adlı gizemli bir savaşçının ortaya çıkıp Serah'ı kurtarması ile Lightning'i bulmak için yeni maceramız da başlamış olur.
 
     Geliştiriciler oyunda heyecan verici ve stratejik bir savaş sisteminin bulunacağını söylüyor. İsterseniz şimdi de oyunu geliştiren ekibin en önemli isimlerine göz atalım.
 
- Yapımcı: Yoshinori Kitase
- Yönetmen: Motomu Toriyama
- Karakter Tasarımcısı: Tetsuya Nomura
- Sanat Yönetmeni: Isamu Kamikokuryo
 
    E3 fuarında Square Enix bu oyunla ilgili ayrıntılı bilgiler yayınlayacaktır. Aşağıda Square Enix'in E3 listesini görebilirsiniz. Eminiz başka sürprizler de vardır.
 
FINAL FANTASY XIII-2 (PS3, Xbox 360)
Deus Ex: Human Revolution (PS3, Xbox 360, PC)
Hitman: Absolution (PS3, Xbox 360, PC)
Tomb Raider (PS3, Xbox 360, PC)
Dungeon Siege III (PS3, Xbox 360, PC)
Heroes of Ruin (Nintendo 3DS)
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler