Final Fantasy XIII-2'nin Bestecileri Açıklandı

Oyunumuz Serah ve Noel'in Lightning'i arama yolculuğu ile başlayacak
30.06.2011 22:58 Alkan Adakaner


    Final Fantasy serisi müzikleri ile de beğeni toplamayı başarmıştır. Square Enix de bu konuya büyük önem verir. Zaten serinin hayranları da artık Final Fantasy'nin müziklerini besteleyen kişileri yakından tanıyorlar. 
 
     Square Enix'in bugün Paris'teki Japan Expo'da yaptığı açıklamaya göre Final Fantasy XIII-2'de FF XIII'ün bestecileri Masashi Hamauzu ve Mitsuto Suzuki'nin yanı sıra Final Fantasy: The 4 Heroes of Light'tan Naoshi Mizuta da yer alacak. 
 
     2011 sonunda Japonya'da 2012 yılının başında da Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkacak olan Final Fantasy XIII-2 bakalım serinin bir önceki oyununda yaşadığımız hayal kırıklığını giderebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler