Final Fantasy XIII-2'ye Yeni Kostümler

10.01.2012 12:54 Ersin Kılıç


     Yarın yayınlanacak olan demosu ile oyuncuların karşısına çıkacak olan Final Fantasy XIII-2 için yeni kostüm içerikleri geliyor. 
 
     Daha önce Sarah ve Noel için farklı kostüm tasarımları duyurulmuştu. Hatta Assassin's Creed serisinden Ezio'nun kostümü Noel karakteri için duyurulmuştu. Bugün ise bu iki karakter için iki yeni kostüm duyurusu daha geldi. Japonya sürümünde yayınlanan kostümlerin Avrupa'da ne zaman çıkacağı ise belli değil.
 
     Evening Calm ve Brave Blaze isimli kostümlerin fiyatı ise 300 Yen (3.90$) olarak açıklanmış. Avrupa çıkışını 3 Şubat'ta gerçekleştirecek olan oyunun bu kostüm görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 



 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler