Final Fantasy XIII-3 Alan Adı Önlem için Alındı

Final Fantasy XIII'ün dünyasında yeni bir macera daha olabilir mi?
04.12.2011 11:52 Alkan Adakaner

     Square Enix'in her 1-2 yılda yeni bir Final Fantasy oyunu geliştirmek istediğini açıklamasından sonra artık her türlü duyuruya kendimizi hazır hissediyoruz. Örneğin alan adı da alınan Final Fantasy XIII-3'ün gelmesi bizi şaşırtmayacaktır.
 
     Bir kaç ay önce finalfantasyxiii-3.com alan adını alan Square Enix ise bu alan adının firmanın Amerika ofisi tarafından önlem amacıyla alındığını açıkladı. Square Enix'in Japonya merkezinden yapılan açıklama alan adının yeni bir oyunun çıkacağı anlamına gelmediğini gösteriyor.
 
     Şu sıralar Final Fantasy Versus 13 üzerinde de çalışan Square Enix'in FF XIII-3'ü geliştirmesi halinde bu proje biraz daha sarkabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 20 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 46 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler