Final Fantasy XIII Satışları 6 Milyonu Aştı

Final Fantasy XIII serinin bazı hayranları için tam bir hayal kırıklığıydı
27.06.2011 21:41 Alkan Adakaner


     Square Enix'ten Yoshinori Kitase, Final Fantasy XIII'ün toplamda 6 milyondan fazla sattığını açıkladı. Bu rakam oyunun satış bazında yakaladığı başarıyı gösteriyor.
 
     Serinin hayranları tarafından pek de beğenilmeyen Final Fantasy XIII, ilk olarak Aralık 2010'da Japonya'da piyasaya çıkmıştı. Şimdi hikayeyi devam ettirecek olan Final Fantasy XIII-2 üzerinde çalışan Square Enix aynı satış başarısını bu oyunda da yakalayabilir.
 
      Final Fantasy XIII-2 ise Aralık 2011'de Japonya'da piyasaya çıkacakken 2012 yılının başında da Avrupa ve Amerika piyasasına adım atacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler