Final Fantasy XII: The Zodiac Age PlayStation 4 için Duyuruldu

06.06.2016 15:00 Gazali Çetinkaya

 
  Square Enix yayınladıkları bir video ile birlikte PlayStation 2 klasiği Final Fantasy XII HD remaster sürümü Final Fantasy XII: The Zodiac Age'i duyurdu.
   
   Remaster sürümü Japonya için çıkmış olan Final Fantasy XII International: Zodiac Job System oyunu üzerinden yapılacak ve 2017 yılında PlayStation 4 için çıkış yapacak. 
 
   Remaster sürümü; arka planlar, karakter modellemeleri ve ara sahnelerde daha yüksek çözünürlük ile oyunculara sunulacak. Bunun dışında seslendirmelerin, yükleme ekranlarının hızının daha geliştirilmiş olacağı ve oyuna otomatik kayıt seçeneğinin de ekleneceği açıklanan bilgiler arasında.
   
   Final Fantasy XII: The Zodiac Age PS4 HD Remaster'ın yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XII: The Zodiac Age Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler