Final Fantasy XIV 2.0'da Eski Oyunlardan Mekanlar

Final Fantasy XIV'ün 2.0 sürümünden beklentiler büyük
23.11.2011 10:08 Alkan Adakaner

      Final Fantasy XIV'ün yapımcı koltuğunda oturan Naoki Yoshida serinin eski oyunlarından mekanları 2.0 sürümünde göreceğimizi açıkladı. Bu mekanların hangiler olacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.
 
      Oyunun 2.0 sürümünü duyurduklarında belki Crystal Tower'ı fark etmiş olabileceğimizi söyleyen Yoshida, bunun serinin önceki oyunlarından mekanların Final Fantasy XIV'te olacağına işaret ettiğini belirtiyor.
 
      Yoshida, Final Fantasy XIV'ün bir MMO olması nedeniyle oyunculara Final Fantasy evrenini yılda 365 gün hissetmelerini sağlayacak bir fırsat sunduğunun üzerinde duruyor. Geliştiriciler serinin önceki oyunlarından sadece fikirleri değil, mekanları ve nesneleri de kullanmak istiyorlarmış.
 
      Bu açıklamadan sonra serinin önceki oyunlarına ait hangi mekanları görebileceğimiz konusunda merakımız da arttı. O kadar çok Final Fantasy oyunu var ki bir tahmin yapmak çok güç.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler