Final Fantasy XIV Açık Betaya Geçiyor

12.08.2010 10:10 Gökhan Yılmaz

 
     Square Enix'in popüler RPG serisi Final Fantasy'ye gelecek ikinci online oyun Final Fantasy XIV için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kapalı betada bulunan oyun 16 Ağustos Pazartesi günü saat 11'de kapalı betaya son verecek.
 
     Oyunun PC versiyonu için planlanan açık beta testleri için yakın bir gelecekte kayıtlar alınmaya başlanacak. Kapalı beta testi sona erdikten sonra bile seçilen kişiler ile iletişime geçilerek bir sonraki beta testlere dahil edilecekler. Eğer siz de Final Fantasy XIV'ün betasına katılarak oyunun geliştirilme aşamasında yardımcı olmak ve oyunu ilk deneyenlerden olmak istiyorsanız hazırlıklı olun zira çok yakın bir zamanda başlayacaktır.
 
     Final Fantasy XIV'ün PC versiyonu 30 Eylül 2010'da raflardaki yerini alacak. Oyunun PlayStation 3 versiyonunun çıkış tarihi olarak ise Mayıs 2011 gösteriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 16 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 29 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 31 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler