Final Fantasy XIV'den Chocobo Sürprizi!

Chobolar bizimdir, bizim kalacak!
16.08.2011 17:26 Beril Sergün


     Beklentilerin aksine çoğu kişinin hayallerini yıkan Final Fantasy XIV, hayanlarına son darbeyi de oyunun maskotu haline gelen Chocoboları binek hayvanı olarak kullandırtmayarak vurmuştu.
 
     Oyundan hala ümitli olan ve yaptığı değişiklikler bugüne kadar gerçekten beğenilen yapımcı Naoki Yoshida'nın son 1.19 yama notlarında dövüş sisteminde yenilikler, level sisteminde artış, yeni alanlar, yeni görevler, yeni zindanlar gibi bir çok değişikliğin yanı sıra ayrıca "kiralanabilir ve satın alınabilir Chocobolar" cümleleri göze çarpıyor. Bu da demektir ki bir sonra ki yamada Chocobolar bizimdir!
 
     Final Fantasy XVI gerçekten kötü bir başlangıç yapmış olabilir ama bir çok MMORPG şirketinin aksine oyuncuların yakarışlarını bu derece ciddiye aldıklarına ve bugüne kadar yaptığı düzeltmelere bakarsak ileride kendilerine daha geniş bi oyuncu kitlesine sahip olacağına şüphemiz yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler