Final Fantasy XIV'e 4K Çözünürlük Desteği Geliyor

29.08.2013 12:16 Alkan Adakaner


     Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un çıkışı aslında çoğu MMO oyununda olduğu gibi server yoğunluğu nedeniyle biraz sıkıntılı oldu. Buna karşın oyuna büyük ilgi gösterildiğini göz önüne alırsak bu tür sorunların beklenmediğini de söyleyemeyiz.
 
    Square Enix merakla beklenen bu MMO-RPG oyununu geliştirmeye devam edecek. Oyunun yapımcı ve yönetmen koltuğunda oturan Naoki Yoshida'nın açıklamalarına göre FF XIV'e 4K çözünürlük desteği (3840 × 2160'a eş değer) gelecek.
 
     Grafiksel olarak oyuncuların beğenisini toplamayı başaran Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, 4K çözünürlük desteğiyle daha da güzel görünecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler