Final Fantasy XIV'ten Chocobo Oynanış Videosu

Chocobo'suz bir Final Fantasy olamazdı zaten.
24.09.2011 14:16 Levent Polater

 
    Final Fantasy XIV'e chocobo'ların dahil edileceğini duyurmuştuk. Peki şimdi oyunda onları nasıl kullanacağımızı görmeye ne dersiniz?
 
    1.19 yaması ile Final Fantasy XIV'te gezinti yapmak artık daha kolay hâle geliyor. Chocobo'ların olmaması büyük bir eksi olarak görülürken Square Enix, oyuna hem Chocobo hem de 'Airship' desteği getiriyor. Ancak Airship'leri oyunda özgürce kullanabileceğinizi sanmayın. Hava gemilerimiz sadece şehirler arası hızlı yolculuk yapmamızı sağlayacaklar.

    Chocobo'lara dönecek olursak, 10. seviyeye ulaşan her oyuncu Chocobo'ları 800 gil karşılığında kiralayabilecek. Görünüşe göre Final Fantasy XIV, ilk çıkışındaki olumsuz hâlinden iyice kurtuluyor. Birçok yamayla oyunu stabil hâle getirmeye uğraş veren ekibin yapımı getirdiği en son durumu oldukça merak ediyorum. Aranızda oyunu oynayanlar varsa gelişmeleri bizlerle paylaşabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler