Final Fantasy XIV'ün 5.4 Güncellemesi 8 Aralık'ta Yayınlanacak

27.11.2020 20:05 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy XIV'ün 5.4 güncellemesinin 8 Aralık'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Scions için yeni ana senaryo görevleri, Ryne ve Gaia'nın hikayesini devam ettirecek Eden raid serisinin üçüncü bölümü Eden's Promise, Save the Queen'in bir sonraki bölümü, yeni zindanlar, yeni silahlar, yeni boss'lar, keman çalma, Explorer modu ve daha fazlasını getirecek.
 
Explorer modu oyuncuların Shadowbringers zindanlarına düşman tehlikesi olmadan girerek ekran görüntüsü almasını olanak sağlayacak. 
 
Square Enix ayrıca pandemi yüzünden iptal edilen Fan Fest yerine 6 Şubat 2021 Cumartesi Türkiye saati ile 04:30'da Final Fantasy XIV duyuru etkinliği düzenleneceğini açıkladı. Çok büyük ihtimalle oyunun yeni genişleme paketi duyurulacak.

Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Final Fantasy XIV Online PC, PlayStation 4 ve geriye uyumlulukla PlayStation 5 üzerinde ulaşılabilir durumda.

5.4 güncellemesinin fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: Heavensward Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler