Final Fantasy XIV'ün Betası Yarın Başlıyor

01.09.2010 16:22 Ersin Kılıç


 
     Normalde dünbaşlaması gereken fakat bazı hatalardan dolayı ertelenen Final Fantasy XIV'ün betasının yarın başlayacağı açıklandı.
 
     Dün başlaması gereken beta hevesi kısa sürmüş ve Square Enix'ten yapılan açıklama ile beta süreci kısa bir süreliğine askıya alınmıştı. Bugün ise betayı bekleyenlerin merakı giderildi ve oyunun betasının yarın tekrar kapılarını açacağı açıklandı. 
 
     30 Eylül'de çıkışını yapacak oyunu denemek için hala vakit var. Oyunun CE paketinin de 22 Eylül'de çıkacağını hatırlatalım. Yani CE siparişi verenler oyunun tam sürümüne daha erken ulaşabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 26 Dk önce Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 7 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler