Final Fantasy XI'e Bu Ay Yeni Güncelleme Geliyor

04.12.2010 20:19 Levent Polater

 

 
     Square, Final Fantasy XI için bu ay yeni bir güncelleme getirmeye hazırlanıyor. Final Fantasy XIV'te işler yolunda gitmeyince Final Fantasy XI'in değerini bilmeye yönelen Japon bazlı dev firma, oyuna yenilikler getirmeye hazırlanıyor.
 
    Sıradaki güncelleme ile birlikte yeni 'job' (meslek) yetenekleri ve büyüler gelecek, level sınırı 90'a çekilecek. Oyun ile ilgili getirilen yeniliklerin tam listesine dilerseniz buradan göz atabilirsiniz.
 
   Açıklamalardan Warrior ve Dragoon sınıflarının yeni saldırı yetenekleri kazanacağı görülüyor. Ayrıca yeni bir 'Blue Magic' ekleneceği belirtiliyor ancak bunun ne olduğu henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler