Final Fantasy XV Demosu Yenilenerek Tekrar Karşımıza Çıkacak

28.04.2015 12:53 Ömür Gencer


      Square Enix, Final Fantasy: Type-0 ile oyunculara sunulan Final Fantasy XV demosu Episode Duscae için bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte Final Fantasy XV demosunda bazı düzenlemeler yapılacak ve demoya yeni özellikler eklenecek.
 
      Square Enix, güncellemenin getireceği yenilikleri detaylı bir şekilde açıklamasa da  Episode Duscae Ver. 2.00 ile Active Cross Battle sisteminde bazı yenilikler yapılacak, hedefe kilitlenme ve oyunun savaş mekaniğinde düzenlemeler yapılacak, oyundaki hatalar düzeltilecek ve demo daha dengeli bir hale gelecek.
 
      Bu ayarlamaların yanında demonun 2.00 sürümü daha yüksek bir fps değeriyle çalışacak. Bahsettiğimiz güncelleme Mayıs ayında oyuncularla buluşacak. Final Fantasy XV'in çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmadığını, Square Enix'in bu sene düzenlenecek olan Gamescom etkinliğinde Final Fantasy XV için büyük bir duyuru yapacağını hatırlatalım. Eğer oyunun demosu hakkında fikir sahibi olmak isterseniz sizin için hazırladığımız Sıcağı Sıcağına videomuza aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler