Final Fantasy XV Pocket Edition HD PS4 ve Xbox One için Çıktı, Yakında Switch'e de Gelecek

07.09.2018 05:45 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix Final Fantasy XV Pocket Edition HD'nin PlayStation 4 ve Xbox One için dijital olarak çıkış yaptığını ve Switch versiyonunun da yakında çıkacağını duyurdu.

Final Fantasy XV Pocket Edition HD PlayStation Store üzerinde 139,00 TL (PS Plus üyeleri için 83,40 TL) ve Xbox Store üzerinde 89,00 TL (İndirimli olarak 53,40 TL). İndirimler çıkış haftası için geçerli. Aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
 
PlayStation Store
Xbox Store 
 
Final Fantasy XV: Pocket Edition Şubat ayında iOS, Android ve Windows cihazlar için çıkmıştı. Pocket Edition, Final Fantasy XV'in konsol sürümündeki ana karakterleri ile hikayeyi mobil cihazlar için optimize edilmiş dokunmatik kontroller ve farklı bir sanat tarzı kullanarak sunuyor. Ana hikaye 10 bölümde anlatılıyor. Konsollar için çıkan HD sürümde çözünürlük ve kontrolcü güncellemeleri mevcut.

Konsol versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler