Final Fantasy XV Yönetmeni Oyunun Çözünürlük Değerleri Hakkında Konuştu

28.08.2016 12:36 Gazali Çetinkaya

 
   Final Fantasy XV yönetmeni Hajime Tabata, Tokyo'da gerçekleşen bir etkinlik sırasında oyun hakkında bilgiler vermeye devam ediyor ve Tabata bu kez oyunun PlayStation 4 ve Xbox One üzerindeki çözünürlük değerleri hakkında konuştu.
 
   Tabata yaptığı açıklamada oyunun iki konsolda da dinamik çözünürlük ile çalışacağını belirtti. Bu dinamik çözünürlük ise PlayStation 4'te 900p ve 1080p arasında, Xbox One'da ise 765p ve 900p arasında olacak. Frame rate konusunda ise iki konsolda da 30'u hedeflediklerini belirtti.
 
   Ayrıca optimizasyonun henüz tamamlanmadığı ve özellikle frame rate konusunda çalışma içerisinde oldukları da Tabata tarafından söylendi. Son olarak oyunun ilk 30 dakikası da paylaşıldı. Bu videoya da aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   Final Fantasy XV, 29 Kasım tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 oyuncularına sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler