Final Fantasy XV'in Devamı Düşünülüyor

13.06.2013 12:01 Levent Polater

 
    Tetsuya Nomura, Final Fantasy XV takipçileri için önemli bir bilgiyi paylaştı. Final Fantasy XIII'ün 2 devam oyununun yapıldığı gibi Final Fantasy XV'in de aynı biçimde devam yapımlarıyla karşılaşılabileceği verilen bilgiler arasında yer almakta.
 
     Nomura, "Final Fantasy XV'in tek bir hikayesi olmasına rağmen, bunu daha da ilerletmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

    Nomura son olarak hayranlardan onları bu kadar beklettiği için özür dilemeyi unutmadı. 6 seneyi aşkın bir süredir çıkışını beklediğimiz Final Fantasy Versus XIII, yeni nesilde umarız bir an önce çıkışını gerçekleştirir.
 
    Final Fantasy 15'in Playstation 4 ve Xbox One için 2014 Mart'ından sonraki süreçte çıkması bekleniyor. Oynanış videoları geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Bir kez daha izlemeye ne dersiniz?
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler