Final Fantasy XV'te Karakterlerimizin Hepsi Neden Siyah Giyiyor?

Karakterlerimizin giysi tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
25.10.2015 11:04 Ömür Gencer


       Final Fantasy XV'teki ana karakterimizin ve yanımızdaki karakterlerin hepsinin siyah giymesi dikkatinizi çekmiş miydi? Oyunun yönetmeni Hajime Tabata, bu durumun arkasında yatan sebebi açıklığa kavuşturdu.
 
      Belirtiline göre grubumuzun siyah giymesinin sebebi siyahın Lucis Krallığı'nın resmi savaş teçhizatlarının rengi olması. Tabata: "Noctis, kraliyet ailesinin bir üyesi. Diğer üç karakter de Lucis ulusal kurumlarının bir parçası. Hepsi bağlı olduğu bölümlerle alakalı savaş elbiselerini giyiyor. Kahramanlarımızın bulunduğu Lucis Krallığı'nda siyah, geçmişten beri özel bir renk olarak kabul ediliyor. Buna bağlı olarak kraliyet ailesi ve bu aileye yakın bir şekilde bağlı olanlar ana rengi siyah olarak kabul ediyor." sözlerini dile getiriyor.
 
      Tabata, siyah rengin sadece görsellik açısından farklılık yaratmayacağını, oyunun tam sürümünde karakterlerimizin savaş sırasında giydiği renklerin savaş alanında bir etkisinin bulunacağını dile getiriyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler