Final Fantasy X Batı'ya da Geliyor Gibi

Final Fantasy X serinin en sevilen oyunlarından birisi
20.10.2011 11:52 Alkan Adakaner

 
     Final Fantasy X'in Playstation 3 ve Vita için yeniden duyurulması serinin hayranlarını çok mutlu etmişti. Ne de olsa bu oyun serinin en iyi yapımlarından birisidir. Sony'nin konferansında oyun sadece Japonya bölgesi için duyurulmuştu, şimdi Batılı oyuncular için de umut doğdu.
 
      Amazon'un oyunun Playstation Vita sürümünü listelemesi Avrupa ve Amerika'lı oyuncuların da Final Fantasy X için çok uzun süre beklemeyeceğinin göstergesi diyebiliriz. Belki oyun Vita'nın Batı çıkışına yetişmeyecektir, ama 2012 yılında karşımıza çıkması yüksek ihtimal.
 
      Bu arada Final Fantasy X'in Amazon'da 39.99 dolardan listelenmesi de Sony'nin fiyat politikası ile ilgili de bilgi veriyor. Umarız Türkiye'de de fiyatlar PS3 oyunlarından daha uygun fiyata satılırlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 17 Haziran Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler