Final Fantasy X HD Deneyimli İsimlerin Ellerinde

Final Fantasy X'in yeniden yapımı geniş içeriğe sahip olursa büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz
18.01.2012 10:02 Alkan Adakaner

 
       Efsane oyunların yeniden yapımlarının bazen daha önce önemli projelerde çalışmamış stüdyolara verildiği görülmemiş şey değil. Bazen de Gamecube'teki Resident Evil'ın yeniden yapımı gibi ana geliştiriciler bu projelere bizzat el atabiliyorlar.
 
      Square Enix de Playstation 3 ve Vita için HD olarak çıkacağını duyurduğu Final Fantasy X'te ne kadar ciddi olduğunu gösterdi. Tetsuya Nomura'nın Famitsu dergisine yaptığı açıklamaya göre oyun "1st Production Department" adlı bölümü tarafından geliştiriliyor.
 
      Bu bölüm Kingdom Hearts ve Final Fantasy serisinin ana oyunlarının arkasındaki isim. Yani Square Enix'in en yetenekli elemanları bu bölümde bulunuyor.  Bu nedenle bu yeniden yapımda çok fazla sürpriz bekleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler