Final Fantasy X / X-2 Batı için Duyuruldu

22.03.2013 18:34 Alkan Adakaner


     Square Enix sonunda Final Fantasy X ve Final Fantasy X-2'nin HD sürümlerini Batı için duyurdu. Playstation 3'te bu iki oyun tek kutuda gelecekken, Playstation Vita'da ise her iki oyunlar ayrı ayrı satılacaklar.
 
     Resmi sitesine buradan ulaşabileceğiniz oyunun Amazon'daki fiyatlandırmasının 39.99 dolar olarak yapıldığını belirtelim. Açıklamalara göre Final Fantasy X ve X-2 HD'nin ilk videosu ise Pazartesi günü yayınlanacak.
 
     Playstation 2'ye çıktığı dönemde fırtınalar estiren Final Fantasy X ve X-2'nin HD sürümlerinin de çok büyük ilgi görmesi bekleniyor. Oyunun HD sürümünün ekran görüntülerine baktığımızda görsel yönden memnun kalacağımızı söyleyebiliriz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 2 Saat önce Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 5 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 6 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 7 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler