Final Fantasy'cilerin En Önem Verdiği Özellikler

12.02.2012 17:30 Levent Polater


    Final Fantasy serisi 25. yıldönümündeyken seri hakkında oyunseverler için çeşitli sürpriz planları yapılıyor ve hayranların nabızları bazı anketlerle tutuluyor.
 
    Final Fantasy hakkında yapılan son anketlerden birine tam 6,737 oyunsever katıldı. Bu katılımcılardan 1,076'sının son 6 ay içinde bir Final Fantasy oyunu oynadığı bildirildi. Oyunu oynayanların 354'ü seri hakkındaki deneyimleri hakkında detaylı görüş bildirdi.
 
    Görüş bildirenlerin %45'ine göre bir Final Fantasy'yi diğer oyunlara göre özgün kılan en büyük yön "hikayedenin sürükleyiciliği". "Keşif ve araştırma kısmı" ise %35 ile ikinci sırada geliyor. Üçüncü olarak ise "kahraman olmak" %27 ile görülüyor.
 
    Ankete göre Final Fantasy oyuncularının %65'i erkek ve oynayanların yarısı 19 yaşının altında. Ayrıca ankette Final Fantasy hayranlarının favori platformu olarak Playstation markası görülmekte. Aşağıdan anket ile ilgili diğer detaylara göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler