Final Fantasy'nin Yaratıcısı, Yeni Oyununu Haftaya Gösterecek

27.06.2014 11:35 Tunahan Başol


     Final Fantasy serisinin yaratıcısı ve Blue Dragon ve Lost Odyssey gibi yapımları yapan Mistwalker'ın kurucularından olan Hironobu Sakaguchi, yeni oyununun önümüzdeki hafta ortaya çıkacağını duyurdu.
 
     Önümüzdeki hafta çarşamba günü Japan Expo'da, kariyeri hakkında konuşacağını ve yeni projesinim duyurusunu yapacağını söyleyen Sakaguchi, özellikle JRPG sevenleri heyecana boğsa da, heyecanımızı kıran önemli bir nokta var. Japan Expo'nun sitesinde, Gravity Europe ve Mistwalker'ın isimleri yan yana bulunuyor.
 
      Gravity Europe'u Ragnarok Online gibi tarayıcı veya mobil tabanlı oyunlarıyla tanıyoruz. Yani Sakaguchi'nin yeni yapımı mobil odaklı olabilir. Ayrıca yakın zamanda Mistwalker'ın Terra Battle ismini satın aldığını görüyoruz. Oyunun ismi şimdiden ortaya çıkmış olabilir.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 8 Dk önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 7 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler