Fire Emblem Awakening Serinin Son Oyunu Olabilirdi

23.05.2013 08:40 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirilen Fire Emblem: Awakening'in satışları beklenen düzeyde değil. Nintendo yetkililerinin açıklamasına göre oyunun Amerika'da çıkış döneminde 240.000 adetten fazla sattı. Eğer oyunun satışları genel olarak 250.000'in altında kalsaydı Awakening serinin son oyunu olabilirmiş.
 
    Buna karşın Wii U için Fire Emblem X Shin Megami Tensei adlı RPG oyununu duyuran Nintendo'nun Fire Emblem serisini geliştiren yetkili isimlerinden Hitoshi Yamagami'nin bu konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Ekibim aman Tanrım şimdi ne yapacağız, serinin sonu yaklaşıyor diye tepki verdi.  Benim tepkim ise rahatçaydı. Eğer bu son Fire Emblem oyunu olacaksa, her zaman oyunda yapmak isteyip de yapmadıklarımızı bu oyuna koymalıyız. Proje bu şekilde doğdu."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fire Emblem: Awakening Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler