Fire Emblem: Awakening'e Ücretsiz DLC'ler Gelecek

13.03.2013 19:47 Tunahan Başol


     Japonya'nın ardından geçtiğimiz ay Amerika için çıkış yapan Fire Emblem: Awakening, günümüzdeki çoğu oyunun aksine ücretsiz indirilebilir içeriklerle desteklenecek.
 
     Dört indirilebilir içerikten ilki olan "A Hard Miracle" şu an indirilebilir durumdayken, "Ghost of Blade" DLC'si 28 Mart'ta, "Wellspring of Trust" DLC'si 11 Nisan'da, "The Radiant Hero" adlı DLC ise 25 Nisan'da indirmeye hazır olacak.
 
     Avrupa için 19 Nisan'da çıkacak olan oyun, bu DLC'leri de çıkışından bir süre sonra alacaktır. Ayrıca tüm DLC'leri 3DS'inizin SpotPass özelliğiyle internetin olduğu her yerde otomatik olarak indirebileceğinizi hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fire Emblem: Awakening Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler