Fire Emblem: Three Houses DLC'lerinin Ne zaman Gelecekleri Açıklandı

05.08.2019 23:37 Özgür Eroğlu

 
Nintendo Switch'e özel olarak çıkan Fire Emblem: Three Houses daha geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı ve bolca içerik de yolda. Yakın zamanda gelecek olan ücretsiz bir güncellemeye ek olarak ileride gelecek olan ek paketler için de tarih verdi. 
 
Oyunun bölüm bölüm gelecek ilk DLC'si oyunla birlikte geldi ve Byleth'in erkek ve kadın subay kıyafetlerini ekledi oyuna. İkinci gelecek DLC ise 31 Ekim 2019'da piyasaya sürülmesi bekleniyor ve yeni Auxiliary battle haritalarının yanı sıra "yardımcı oyun içi destek öğeleri" ve bazı ek içerikler sunacak. 3. bölüm 31 Aralık'ta çıkması planlanıyor ve son DLC paketinin de 30 Nisan 2020'de gelmesi planlanıyor. Son DLC ile birlikte oyuna yeni oynanabilir karakterler ve yeni hikaye içeriği eklenecek.
 
Tüm bu ek paketleri Expansion Pack halinde satın alabilirsiniz. Fiyatları ise şu şekilde, $25 USD / £22.49 / $37.50 AU. Daha fazla bilgiyi Nintendo'nun sitesinden öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fire Emblem: Three Houses Platformlar: Geliştirici: Koei Tecmo Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler