Firefall Baştan Yaratıldı

30.07.2012 11:47 Gökhan Yılmaz

 
     Beklenen Free-to-play oyunlardan biri olan Firefall için büyük değişiklikler yapıldı, hatta oyunu yapımcının söylediğine göre artık Firefall 2 olarak algılayabiliriz.
 
     Level alarak gelişme sistemi, özel yetenekler, silahlanma ekipmanları, kazma - üretme sistemleri ve ateş etme hisssiyatı ile düşmanların vurulma alanları bile değiştirildi. Yapılan tüm bu değişiklikler oyuncuların önerileri ve eleştirileri doğrultusunda planlanmış. Açıklamalar şu şekilde:
 
     "Milyonlarca dolarımızı bizim beğenip de oyuncuların beğenmediği bir oyun için harcayamayız. Bu nedenle herkese açık betamızı başlattık ve çoğu oyunun bitme evrelerine ulaşmadan betalarını açmadıklarını görürsünüz. Nelerin beğenilip nelerin beğenilmeyeceğini mümkün olduğunca hızlı görmek ve riski daha azaltmak istedik."
 
     Firefall'ın yeni versiyonu 16-19 Ağustos tarihleri arasında Gamescom'da oynanabilir olarak sunulacak. Oyun için ilk elektronik turvuna da burada düzenlenerek 10.000€ ödül dağıtılacak. Firefall'a yabancıysanız aşağıdaki oynanış videosunu izleyebilirsiniz (Eski).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firefall Platformlar: PC Geliştirici: Red 5 Studios Dağıtıcısı: Red 5 Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler