Firefall'dan Yeni Oynanış Videosu

Firefall büyük umut vadediyor.
01.05.2011 16:31 Gökhan Yılmaz

 
     Eski Blizzard çalışanları tarafından kurulmuş Red 5 Studios'un bu yıl çıkacak oyunu Firefall, ücretsiz FPS / TPS olmasıyla dikkat çekiyor. Başarılı tasarımlara ve oyun dinamiklerine sahip olan yapımın yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Açık dünyaya sahip olacak oyunda yapay zekaya karşı ya da diğer oyuncu gruplarına karşı savaşabileceksiniz. Oyuncular arasındaki savaşın yani PvP'nin gösterildiği oynanış videosunda seçebileceğiniz karakter sınıflarına da yer verilmiş.
 
     Sunken Harbor'da yapılan Team Deathmatch'te iki Army'nin (Firefall'daki oyuncu grupları) karşı karşıya geldiği görülüyor. Bu takımlarda Assault, Medic ve Recon olmak üzere farklı sınıflar ve dolayısıyla farklı özelliklere sahip oyuncular bulunuyor.
 
     Aşağıdaki oynatıcıdan bu oynanış videosunu izleyebilir ve oyun hakkında ufak bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Firefall, önümüzdeki kış aylarında ücretsiz olarak çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firefall Platformlar: PC Geliştirici: Red 5 Studios Dağıtıcısı: Red 5 Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler