Firefly Online PC ve Mac için Duyuruldu

Firefly'ın dizisi unutulmayacak kült yapımlardan biridir
14.12.2013 10:10 Alkan Adakaner


     Ünlü TV dizisi Firefly'ın oyunu Firefly Online daha önce mobil platformlar için duyurulmuştu. Geliştirici Spark Plug Games oyunun Pc ve Mac platformları için de 2014 yılının yaz mevsiminde piyasaya sürüleceğini açıkladı.
 
     Oyuncuların bir geminin kaptanı rolüne bürünebileceği Firefly Online'da diğer oyuncularla alışveriş yapabilecek ve uzay görevlerine çıkacağız. Bir TV efsanesi olan Firefly Online özellikle dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.
 
    Firefly'ın dizisinin en ilgi çekici yanı harika karakterlere sahip olmasıydı. Umarız oyunda da bu karakterlerle karşılaşma şansı yakalarız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firefly Online Platformlar: Mobil PC Geliştirici: Spark Plug Games Dağıtıcısı: Spark Plug Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler