Firewatch 5-6 Saatlik Bir Oynanış Sunacak

10.01.2016 02:18 Ömür Gencer


      Şubat çıkışı yaklaştıkça oyuncuları daha da heyecanlandıran hikaye odaklı oyun Firewatch hakkında yeni bilgiler geliyor. Geliştirici ekip verdiği bir röportajda oyunun toplam oyun saati hakkında konuştu.
 
      Oyunun tasarımcısı ve programcısı Nels Anderson, WCCF Tech'e verdiği röportajda oyunun kaç saatlik oynanış sunacağı sorusuna "Oyunda oyuncunun ziyaret etmesinin zorunda olmadığı pek çok yer olduğu için Firewatch'un tam olarak ne kadar uzunlukta oynanış sunacağını söylemek zor. Ortalama olarak beş altı saat civarı olduğunu söyleyebilirim. Oyunu ben oynadığımda toplam sürenin bir film üçlemesi uzunluğuna yakın olduğunu düşündüm."
 
      Bunun yanında geliştirici ekip sanal gerçeklik cihazları hakkında da konuştu. Ekip, "Sanal gerçekliğin oldukça güzel olduğunu düşünüyoruz ama ekibimizin küçük çaplı olduğunu göz önüne aldığımızda bunun için şimdilik bir planımızın olmadığını söyleyebilirim." 
 
      Firewatch'un 9 Şubat'ta PC ve PS4'e çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firewatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Campo Santo Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler