Firewatch Geliştiricisi Campo Santo'nun Yeni Oyunu In The Valley of Gods Beklemeye Alındı

04.12.2019 09:20 Gazali Çetinkaya

 
Firewatch geliştiricisi Campo Santo, yeni oyunu In The Valley of Gods'ın süresiz olarak beklemeye alındığını duyurdu. İptal edilmedi sadece geliştirme süreci durduruldu. Ne zaman devam edilir belli değil.
 
Campo Santo şu anda sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx dahil olmak üzere Valve projelerinde çalışıyor.
 
Campo Santo kurucu ortağı Jake Rodkin konu ile ilgili olarak "In The Valley of Gods'ı sabırsızlıkla bekleyen hayranlar, oyunun duyuru fragmanının sonunda belirtilen iyimser 2019 çıkış tarihinin gerçekleşmeyeceğini muhtemelen tahmin ediyorsunuzdur. Campo Santo ekibinden geliştiriciler Half-Life: Alyx dahil olmak üzere Valve'daki diğer projelere katıldı. Birinci şahıs macera tarzındaki tecrübemiz ile oldukça alakalı. Valve'da ne üzerinde çalışmak isterseniz onun üzerinde çalışabileceğiniz hakkında çok şey duymuşsunuzdur ve bu doğruymuş, bir sürü uygun iş var. Kendimizi Valve'a entegre ettikçe Half-Life: Alyx için yapılabilecek çok sayıda değerli iş olduğunu anladık."
 
"Sorunuza gelince, In the Valley of Gods geliştirme süreci beklemeye alındı fakat bir gün kesinlikle geri döneceğimizi hissettiğimiz bir proje. Geri döndüğümüzde hayranlara bunu duyurmanın heyecan verici bir yolunu bulacağız."
 
1920'li yıllarda Mısır'da geçecek tek oyunculu birinci şahıs macera oyunu In The Valley of Gods Aralık 2017'de duyuruldu. Ardından 2018'in başlarında Valve, Campo Santo'yu satın aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
In The Valley of Gods Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Campo Santo Dağıtıcısı: Campo Santo Tür: tek oyunculu birinci şahıs macera oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler