Firewatch PC ve PS4'te Resmi Olarak Türkçe Oluyor

06.03.2016 12:15 Alkan Adakaner


    Firewatch'un Türkçe olması için ülkemizdeki oyunculardan çok sayıda talep geldiğini biliyoruz. Oyunun diyaloglar üzerine kurulması, hızlı diyalogları nedeniyle İngilizce bilinler bile bazı detayları kaçırabiliyor.  Hiç İngilizce bilmeyenler ise oyunu oynamamayı tercih ediyor.
 
    Şimdi geliştirici Campo Santo oyunun Türkçe ile birlikte 12 dile çevrilmesi için transifex üzerinden bir kampanya başlattı. Geliştiricinin blogundaki açıklamada kendilerine yardım edildiği takdirde oyunu PC ve Playstation 4 için resmi olarak olabildiğince çok dile çevirmek istedikleri de vurgulanıyor.
 
    Geliştirici ekibin bu kampanyayı başlatmasının ardından oyunu resmi olarak Türkçe olmasına kesin gözüyle bakabiliriz; çünkü bir çok çevirmen zaten oyunun Türkçe olması için geliştirici ekiple iletişime geçmeye çalışıyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firewatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Campo Santo Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 91 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler