Firewatch'un Filmi için Kollar Sıvandı

27.09.2016 09:58 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geliştirici stüdyo Campo Santo ve yapım şirketi Good Universe yaptığı açıklamayla birlikte ortaklıklarını duyurdu. The Hollywood Reporter sitesi aracılığıyla duyurusunu yapan iki firma video oyun ve film dünyası arasında köprü görevi görecek projeler üreteceğini belirtti.
 
   Campo Santo ve Good Universe adlı firmanın ilk yapacağı proje ise Firewatch olacak ve bir başka video oyunu daha büyük ekrana taşınacak.
 
   Firewatch, Henry adlı karakterin yaşadığı üzüntülerden sonra yangın gözetleme personeli olarak ormanda insanlardan uzak bir hayata adım atmasıyla başlar ve ormanda yaşanan gizemleri ortaya çıkarmaya çalıştığımız bir oyun olarak devam eder.
 
   Firewatch özellikle merek unsuru konusunda iyi bir iş çıkartmıştı ve bize telsiz konuşmaları ile eşlik eden Delilah karakteri de merak unsurunu epey yükselten birisiydi. Oyundaki diyalogların da epey güzel yazıldığı oyun umarız ki güzel bir şekilde filme uyarlanır.
 

 
   Firewatch, PlayStation 4 ve PC için 9 Şubat, Xbox One için ise 21 Eylül tarihinde çıkış yapmıştı ve bu platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firewatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Campo Santo Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 17 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 32 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler