First Person Korku Oyunu Draugen Duyuruldu

30.10.2013 17:57 Talha Aynacı

 
   1999 yılında yayınlanan macera oyunu The Longest Journey'in devamı için kolları sıvayan ve akabinde Dreamfall Chapters için başlattıkları kickstarter bağışlarında 1.5 milyon $ toplayan Norveçli oyun geliştiricisi Red Thread Games, First Person bakış açısına sahip Draugen isimli korku oyununu duyurdu.
 
 
   Norveç Film Enstitü'sünden 144.000$ kazanan oyun PC, Mac ve Linux için geliştirilme aşamasında. Oslo menşei oyun geliştiricisi Red Thread Games, Norveç ulusunun sahip olduğu romantik ve karamsar havanın bir yansımasını sunuyor oyun alanına. İskandinavya'nın pek çok mitolojisini, soğukluğunu ve karanlık yüzünü hikayeye işleyecek olan yapımcılar elbette gizemli bir hikaye ile oyuncuların ilgisini çekmek istiyor.
 
 
 
   Oyun ilerleyişi esnasında zaman zaman siyah giyimli bir kadın göreceğimizi aktaran yapımcı ekip bu kadının oyundaki tüm sırrı saklayan kişi olarak tanımlıyor. 1920'lerde geçen Draugen'i merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Draugen Platformlar: PC Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler