Fist of the North Star İçin Yeni DLC'ler

30.11.2010 10:24 Alkan Adakaner

 
 
     Fist of the North Star'ı bu nesilde oyun dünyasına kazandıran KOEI, bu anime efsanesini indirilebilir içeriklerle genişletmeye devam ediyor. Oyun için 3 yeni indirilebilir içerik KOEI Avrupa tarafından duyuruldu.
 
    Yapılan açıklamaya göre ilk DLC olan Jagi – Original Costume & 2'de iki yeni görev bulunacak. Bu pakette Jagi'nin güçlerini Ryuga, Fudo, Juza ve Toki'ye karşı kullanacağız. Paket, Playstation Network'te 2.99 Sterlin, Xbox Live'da ise 480 puan olacak ve 1 Aralık'ta yayınlanacak.
 
    İkinci indirilebilir içerik olan The Playable Character Heart & 2 New Missions paketi ise 15 Aralık'ta yayınlanacak ve Playstation Network'te 7.19 Sterlin, Xbox Live'da 800 puan olacak.
 
     Diğer indirilebilir içerik olan The Playable Character Outlaw & King Survival Mission ise Playstation Network'te 6.29 Sterlin olacakken XboxLive'da 800 puan olacak. Bu paketlerin hepsi aynı zamanda Kuzey Amerika PSN'de de bulunacak.
 
kaynak    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fist of the North Star Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler