Five Night at Freddy's Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

Amerika'da faaliyet gösteren bir fast food zincirinde yer alan benzeri maskotlar.
08.04.2015 14:25 Talha Aynacı


    Aylar içinde 3 farklı oyunla oyunseverlerin karşısına çıkan bağımsız korku oyunu Five Night at Freddy's sinemaya uyarlanıyor.
 
 The Hollywood Reporter isimli  sitenin yayınladığı habere göre Warner Bros. Five Night at Freddy's'in haklarını sinema filmi için satın almış durumda. Yapımcı Seth Grahame-Smith yapmış olduğu açıklamada film yapımcılarının bağımsız korku oyununu çılgın, korkutucu ve tuhaf şekilde sevecen bir filme çevirmeyi istediklerini belirtti.
 
Yapısı itibariyle bir sinema filmi olabilmek için her şeye sahip olduğu belirtilen bağımsız korku oyunu 2014 yazında Steam'de boy göstermiş ve kısa süre sonra mobil cihazlara çıkmıştı. Söylenenlere bakılırsa Five Night at Freddy's, aynı zamanda Minecraft'ın da film uyarlamasını gerçekleştiren stüdyo tarafından beyaz perdeye taşınacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler