Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

20.11.2023 23:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Steel Wool Studios, Five Nights at Freddy's Help Wanted 2'nin 14 Aralık'ta PlayStation VR2 için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Daha önce çeşitli fragmanlarla beraber tanıtılan bu yapım artık belirtilen tarihte geliyor.
 
İlgi çekici detaylarla beraber geliyor 
 
 
 
PlayStation Blog'daki baş yapımcı Ray McCaffrey bu oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Bu kapsamda şunları aktarıyor: "Five Nights at Freddy's Help Wanted 2'yi tasarlarken birincil hedefimiz, oyuncuların tekrar tekrar dalmak isteyecekleri kadar dinamik hale getirmekti. Birkaç mini oyundan daha fazlası için seçilmiş deneyimleri sunmak istiyor ve serinin orijinalin ruhunu koruyoruz. Ancak oyunların büyük çoğunluğunun her oynadığınızda farklı olmasını sağlamak ana hedefimiz arasında bulunuyor. "
 
Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 ilgi çekici detaylarla beraber sanal gerçeklik başlığına gelmeye hazırlanan hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Steel Wool Studios tarafından geliştirilen ve Scott Cawthon tarafından yayınlanan serinin üçüncü oyunu. Ayrıca Five Nights at Freddy's serisinin onuncu ana oyun bölümü. Oyun ilk olarak 24 Mayıs 2023 tarihinde PlayStation Showcase 2023 etkinliğinde duyuruldu. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's 2 Platformlar: PC Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler