Five Nights at Freddy's World, Steam'den Geri Çekildi

26.01.2016 12:57 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz gün eksik çıkardığı RPG oyunu FNaF: World için bir açıklama yapan Five Nights at Freedy's serisinin yaratıcısı yeni oyununu Steam'den çekti.
   
     Yayınladığı yeni açıklamayla serinin yaratıcısı Scoot Cawthon, "%87 olumlu incelemelerle oyun 'çok olumlu' puanlamasına sahip olsa da oyunun aldığı incelemeler ve puanlamalardan memnun değildim. Bu sebepten dolayı oyunu Steam'den çekmeye karar verdim. Ayrıca Valve'a oyuncuların oynama süresine takılmadan FNaF: World'ü iade edebilmesini istedim. Böylece isteyen herkes oyunu iade edip parasını geri alabilir. Bu sistemi ayarlamaları biraz zaman alabilir ama yakında eklenecek." sözlerine yer vererek oyunun neden Steam'den kaldırdığına açıklık getirdi.
 
       Yapımcı oyun hakkındaki gelecek planlarından da şöyle bahsediyor: "Hala FNaF: World üzerinde çalışıp oyunu rötuşlayacağım.  Oyunu güncellemeye hazır olduğumda GameJolt'taki demoyu tam sürüm oyunla değiştireceğim. O süreden sonra da oyun hep ücretsiz olacak."
 
       Five Nights at Freddy's World'un yeni sürümü hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Siz de oyunu iade eden oyuncular arasına katılacak mısınız? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's World Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler