Flappy Bird Yayından Kaldırılıyor!

08.02.2014 22:24 Samet Konuksal


    Son günlerin en popüler oyunlarından Flappy Bird, zorluğuyla birlikte çok konuşuldu. Bir kişi tarafından yapılan Flappy Bird tamamen ücretsiz olmasına rağmen yapımcısına büyük gelirler sağlamıştı. Oyunun yapımcısı Dong Nguyen, Twitter hesabı üzerinden aldığı ilginç kararı açıkladı.
 
   Nguyen'in açıklamalarına göre Flappy Bird, 22 saat içerisinde hem Google Play Store'dan, hem de Apple Appstore'dan kaldırılacak. Bu kararın davalarla ilgisi olmadığını söyleyen Nguyen, ileride oyun yapmaya devam edeceğini belirtiyor. Alınan kaldırılma kararıyla ilgili henüz net bir açıklama yok. Ancak önceki yazdıklarında Nguyen, "Flappy Bird'ü bir başarı olarak değerlendirebilirim. Ama oyun, benim basit olan hayatımı berbat etti. Artık Flappy Bird'den nefret ediyorum." cümlelerine yer vermiş.
 

İlgili İçerik Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler