Flashback 2 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

09.10.2023 19:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Microids ekibi devam oyunu Flashback 2 için resmi hikaye fragmanını yayınladı. Hikaye fragmanı kapsamında oyun içinden çeşitli oynanış görüntüleri, hikaye kısımları, karakter tasarımları ve daha fazlası gösterildi.
 
Devam oyunu ilgi çekici bir şekilde geliyor
 
 
 
Flashback 2 için aynı zamanda ekip tarafından yeni detaylar paylaşıldı. Hikaye kısmı için şu detaylar yer aldı "Distopik bir geleceğin merkezi... oyunun kahramanı Conrad B. Hart, güneş sistemindeki tüm yaşamı köleleştirmeyi isteyen korkunç Morph'larla yüzleşmek zorunda kalıyor. Onların şeytani planlarını engellemek için burada oyuncular devreye giriyor ve hızlı tempolu bir platform nişancı oyununda tüm becerilerinizi kullananız gerekiyor." 
 
Beklenen platform oyunları arasında yer alan Flashback 2, 16 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Retail sürümler ise Avrupa'da 30 Kasım'da ve Kuzey Amerika'da 2024'ün başlarında geliyor. 
 
Hikaye fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Flashback 2 Platformlar: PC Geliştirici: Paul Cuisset Dağıtıcısı: Microids Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler