Flashpoint, 1 Milyon Dolarlık Ödül Havuzuyla Geri Dönüyor!

18.10.2020 21:39 Hamit Can Sayılgan

 
     B Site Inc. ve FACEIT tarafından ikincisi organize edilen Flashpoint 2, Counter Strike: Global Offensive turnuvası 1 milyon Dolarlık ödül havuzuyla duyuruldu!
 
     Çevrimiçi olarak düzenlenecek turnuva önümüzdeki ay başlayacak. Yayın ekibi ise Londra'daki yayın stüdyosundan sunumlarını gerçekleştirecek.
 
     Organizasyon bu yıl ikincisi düzenlenecek Flashpoint 2 turnuvası için 1 milyon Dolar ödül havuzu oluşturduğunu duyurdu. Turnuvada dünyaca ünlü 12 CS:GO takımı mücadele edecek. 7 takım turnuvaya doğrudan davet edilirken 5 takım elemeler sonucunda turnuvaya katılacak. Elemeler, 2 Açık ve 1 Kapalı olmak üzere toplam 3 etaptan oluşacak.  
 
     Flashpoint 2 CS:GO turnuvasına davet edilen takımlar; Gen.G, MAD Lions, c0ntact, Dignitas, Cloud9, Envy, MIBR
 
     9 Kasım tarihinde başlayacak olan Flashpoint 2 CS:GO turnuvası, 6 Aralık tarihinde tamamlanacak. Yayın ekibinde Christopher “MonteCristo” Mykles ve Duncan “Thorin” Shields olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler