Flawed Ones: Puppeteer Oyunculardan Gelen Yorumlar Üzerine Oynanış Değişikliğine Gidiyor

02.04.2015 11:46 Ömür Gencer


       Ankara'da yer alan Balta Studios'un geliştirdiği Flawed Ones: Puppeteer, geçtiğimiz haftalarda Steam Yeşil Işık ve Indiegogo'daki yerini almıştı. Hedeflediği 6000 dolarlık bağışın şu an için 1169 dolarını toplamayı başaran yapımın oynanışında büyük bir değişikliğe gidildi.
 
       Yapımcı ekip oyunculardan gelen geri bildirimler üzerine oyundaki askerlerimizin manga birim olarak hareket etmektense tek tek hareket etmesine karar verdiği duyurdu. Firmanın Facebook üzerinden yayınladığı mesajda bu yeni oynanış mekaniği şu sözlerle açıklanıyor:
 
      "Artık askerleriniz bir manga birim yerine yerine tek birim olarak hareket edecek. İki bayrağın arasındaki toplu ordu simulasyonu yerine, her birim tekil olarak savaşacak. Ve bu birimlerin her biri için özel yetenekler ekleyeceğiz"
 
     Bunun yanında yapımcı ekip oyundaki her bir birim için özel yetenekler ekleyeceğini belirtiyor.  Örneğin develi süvari, okçu veya mancınık görürse diğer birimlerin arasından geçip direkt olarak onlara saldıracak.
 
      Flawed Ones: Puppeteer'in Steam Yeşil Işık sayfasına buradan Indiegogo kampanyasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Flawed Ones: Puppeteer Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler