Football Manager 2012 Duyuruldu

Yenilenen grafikler serinin önceki oyunlarına göre daha gerçekçi atmosfer sunuyor.
15.08.2011 17:25 Gökhan Yılmaz

 
     Sports Interactive, futbol severlerin merakla beklediği duyuruyu yaptı. Football Manager 2012 bu yılbaşından önce piyasaya sürülecek. Popüler serinin 2012 versiyonunda 800'den fazla geliştirilmiş özellik bulunuyor.
 
     Bu özelliklerden biri elbette 3D maç motoru olmuş. Sahadaki oyuncuların pozisyonlarını ayarlayan yeni bir sistem geliştirilmiş ve yeni kamera açıları eklenmiş. Behind Goal ve Director Cam maçlarınızı takip ederken alternatif kamera açılarınız olacak.
 
     Yeniliklerden biri de oyunun arayüzü için düşünülmüş. Akıllı arayüz sayesinde daha yüksek çözünürlüklere sahip olan oyuncular arayüzlerini istedikleri gibi kişiselleştirebilecek. Böylece takımınız ile ilgili daha fazla bilgiye daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz.
 
     Medya ve basın konferansları Sports Interactive'in ilgi gösterdiği alanlardan bazıları olmuş. "Tone" sistemi sayesinde futbolcularla veya takımınızla konuşurken daha gerçekçi diyaloglar kurabileceksiniz. Altı farklı ton arasından birini seçerek onlara bağırabilecek veya nazikçe karşılık verebileceksiniz.
 
     Gözcüleriniz ise artık oyun içi raporlar hazırlayacak. Böylece rakipleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgilere erişebilecek ve maç öncesi hazırlıklarınızı daha iyi yapabileceksiniz. Eklenen yeni kontrat özellikleri ile transfer ücretlerini daha kolay kontrol altında tutacaksınız. Ayrıca oyuncuların bağlılıklarına göre bonus eklemek, alttan yetişen genç oyuncularınızın kontratlarına özen gösterebilmek ve geliştirilmiş transfer ekranı gibi yenilikler bulunuyor.
 
     Sports Interactive ve Sega yeni oyuncuları da unutmamış. Seriye yabancı olan oyuncular kolayca alışabilecekleri bir eğitim sistemine sahip olacaklar. Football Manager 2012'nin ilk videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sessiz yayınlanan bu videolarda yenilenen 3D maç motoru ve değiştirilebilir arayüz tasarımı görülüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2012 Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler