Football Manager 2018 Yeni Bir Grafik Motoru Kullanıyor

29.09.2017 17:45 Gazali Çetinkaya

 
   Sports Interactive, farklı konsepte sahip bir video yayınlayarak Football Manager 2018'de geliştirilen özellikleri kısaca açıkladı.
 
   Bu geliştirilen özellikler ise; yeni üç boyutlu maç grafik motoru, oyuncu araştırma sistemi, takım dinamiği, gelişmiş stadyum tasarımları, maç sunumları, spor bilimi ve geliştirilmiş taktiklere dair derinlik, yeni görünümlü Fantasy Draft'lar, hem saha içinde hem saha dışında geliştirilmiş yapay zeka ve birkaç taktik geliştirmesi. Detaylar daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
   Football Manager 2018, 10 Kasım Cuma günü çıkacak.

   Bu yıl ilk defa Football Manager 2018 (PC, Mac ve Linux), Football Manager Touch 2018 (PC, Mac, Linux, iOS ve Android) ve Football Manager Mobile 2018 (iOS ve Android) aynı gün çıkacak.
 
   Geliştirilen özelliklerin açıklandığı videoyu Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler