Football Manager 2018'in Yeni Sağlık Merkezi Tanıtıldı

20.10.2017 15:28 Tunahan Safdır

 
     Football Manager serisi her yıl olduğu gibi bu yıl da daha detaylı bir simülasyon olmaya devam ediyor. Son olarak Football Manager 2018'in sağlık merkezinin detayları yeni bir video eşliğinde tanıtıldı.
 
     FM 2018 ile birlikte sağlık merkezi hiç olmadığı kadar detaylı olacak. Oyuncularının sakatlıklarının ve form durumlarının ciddiyetini, sağlık ekibinizin raporlarını, oyuncuların sezonda veya belirli bir zaman diliminde ne kadar sakatlık geçirdiği ve toplam sürenin ne kadarında sakat kaldığı, doktorlarınızın spor bilimine ne kadar hakim olduğu, risk faktörleri ve tüm bu durumlarda yapabileceğiniz hamleler yeni videoda görücüye çıkıyor.
 
     Anlaşılan FM 2018 oyunculara gerçek bir teknik direktörlük deneyimi yaşatmak için elinden geleni yapacak ve bizi detaylara boğacak. Eski bir menajerlik sevdalısı olarak bu kadar detay benim bile gözümü korkutuyor. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler