Football Manager 2019 Yeni Özellikler

28.09.2018 15:57 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Sports Interactive Football Manager 2019'un yeni özelliklerini paylaştı.
 

ANTRENMAN DÜZENLEMELERİ
Profesyonel oyuna göre modellenen ve sağlaması yapılan yeni ve özel oturum ve takvimlerle, bir sonraki fikstüre hazırlanıp takımını antrenman sahasında geliştirirken sana daha fazla kontrol imkânı sağlıyor.
 
YENİLENEN TAKTİK AYARLARI
Sınırları zorla ve modern futbolun en popüler taktik yeniliklerini yansıtan farklı tarzların yanı sıra yeni takım talimat seçeneklerini kullanarak kendi futbol felsefeni yarat.
 
YENİ BAŞLAYAN MENAJERLER İÇİN YARDIM
Football Manager'a yeni mi başladın? Futbol yönetiminin esaslarını öğretecek ve seni oyunun en üstüne taşıyacak bir yol haritası çıkaran interaktif eğitimle oyunu tanı.  
 
RESMİ BUNDESLİGA LİSANSI
Bundesliga ve 2. Bundesliga'daki 36 takımın tamamı; resmi logoları, formaları ve oyuncu yüzlerinin yanı sıra bu iki ligdeki kupaları da içerir ve tamamen lisanslıdır.
 
YENİLENMİŞ ARAYÜZ
Yeniden tasarlanmış modern görünüm, Football Manager marka renklerini taşıyor ve FM19'a taptaze, canlı bir görünüm kazandırıyor.
 
Diğer eklemeler arasında VAR ve kale çizgisi teknolojisi gibi maç geliştirmeleri, transfer sürecinde menajer yorumları, teknik direktör çevreleri, geliştirilmiş maç öncesi bilgilendirmeleri, arayüz geliştirmeleri, yeni Steam başarımları ve daha pek çok şey bulunuyor.

 
Bu özellikler hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Football Manager 2019'un resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Football Manager 2019, 2 Kasım'da PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2019 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 9 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler