Football Manager 2020'nin Yeni Özellikleri Detaylandırıldı

21.09.2019 19:27 Gazali Çetinkaya

Yayıncı SEGA ve geliştirici Sports Interactive, Football Manager 2020'nin yeni oyun özelliklerini detaylandırdı.
 

Geliştirme Merkezi
 
 
 
Football Manager'ın en çekici açılarından bir tanesi de birkaç sezon içerisinde dünya çapında isim salan genç ayaklar ortaya çıkarma ve yetenek geliştirme özellikleridir. Yeni Geliştirme Merkezi ile FM20'de altyapı takımlarının gelişimini takip etmek ve uzun soluklu planlar yapmak çok daha kolay.
 
Kulüp Vizyonu 
 
 
 
Football Manager'da yönetim kurulunun beklentilerini yerine getirmek her zaman ana görevlerinden biri olmuştur, fakat özellikle FM20'deki yönetim kurul deneyimini, her takım için özgün ve kulübün uzun soluklu gelişimine bağlı tutabilmek için daha dikkatli ele aldık.
 
Grafikle İlgili Geliştirmeler 
 
 
 
Her sene Football Manager'daki maç deneyimini tüm oyunlar içerisindeki en iyisi yapmak için çabalıyoruz, bu sene de bundan farklı bir şey denemedik ve FM20'deki maç deneyiminin, şimdiye kadarkilerin en gerçekçisi olması için geniş grafik iyileştirmelerine tabi tuttuk.
 
Teknik Heyet  
 
 
 
Football Manager'ın futbol dünyasını böylesine iyi kopya edebilmesinin sebeplerinden biri de, gerçek futbol dünyasında çalışan insanlardan yardım aldığımız devasa iletişim ağımız.
 
Oynatılma Süresi Yol Haritası 
 
 
 
Football Manager 2020 oyuncu gelişimini yeniden tanımlayıp tekrar gözden geçirdi, her oyuncunun öncelik listesinde üst sıralarda yer alan bir madde. Menajer olmak sana bir yandan yetenekleri koruma şansı tanırken, bir yandan da önemli oyuncularının gelişimini yönetme fırsatı verir. 

 
Yukarıdaki her bir özellik hakkında daha fazla bilgi için oyunun resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz. (footballmanager.com/tr/ozellikler)

Football Manager 2020 Kasım ayında çıkacak. Oyun Steam'de %10 indirimle 161,10 TL fiyattan ön siparişte. Ön siparişler beta sürümüne erişim ve Football Manager 2020 Touch'in ücretsiz kopyasını içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2020 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 46 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler